MONTAŽNI OBJEKTI

Montažni objekti su izradjeni od betonskih pločastih elemenata sa armaturom po specifikaciji i koriste se u univerzalne svrhe i to garaže,ostave za ogrevni materijal (drvo,ugalj i dr.) za poljoprivrednu mehanizaciju, pomoćne objekte, proizvodne hale i dr.

Odlikuje ih zadovoljavajuća čvrstina, brza montaža, trajnost, univerzalnost (namena dimenzija) i naravno cena na osnovu svega ostalog na raspolaganju (zidanje objekta i prateća problematika).

Svi elementi su odležali fazu sazrevanja 28 dana tako da u 90% slučajeva raspolažemo sa količinama na stanju izuzev slučaja vanstandardnih dimenzija po narudzbini.

Garancija nasih radova je rad od 1983g, brojne reference kao najbitniji element u radu jedne zanatske radnje i naravno pozitivne kritike na naš rad. U sklopu objekta mozemo odraditi i krovnu konstrukciju drvo, metal zavisno od dimenzije objekta i konkretne potrebe, pokrivanje lim ili bilo koje drugo pločasto pokrivanje. Garažna vrata i ostali bravarski radovi.

Ovde je predstavljeno samo par radova čisto kao primer da bi videli mogućnost kombinacija elemenata, sve drugačije što nije predstavljeno na slikama ne znači i da nije izvodljivo, samo nazovite ili pošaljite mail-om vaš nacrt sa dimenzijama, a mi cemo vam dati tačnu kalkulaciju cene, varijanti i ostalo shodno vašoj potrebi STIL-ILIĆ.

MONTAŽNI OBJEKAT 1

MONTAŽNI OBJEKAT 2

MONTAŽNI OBJEKAT 3

MONTAŽNI OBJEKAT 4

MONTAŽNI OBJEKAT 5

MONTAŽNI OBJEKAT 6

MONTAŽNI OBJEKAT 7

MONTAŽNI OBJEKAT 8

MONTAŽNI OBJEKAT 9

MONTAŽNI OBJEKAT 10

Kontakt:

Telefon:   037/791-476   ili  063/667-136

Mobilni:    063/640402

Email:       STILILIC@GMAIL.COM

Adresa:    zr.betart ul,7sek.skj.br11 37266 Obrež

MADE AND DESIGNED BY VICEMILAN 2015